Tomātu, paprikas krēmzupa

3 1

Sastāvdaļas

  • 3 tomāti
  • 1 sarkana paprika
  • 1 neliels kartupelis
  • 2 sīpoli
  • 200 g cūkgaļas šķiņķis
  • Baziliks
  • Sāls
  • Pipari
  • Svaigais siers ar tomātiem un papriku
  • 4 ķiplokdaiviņas

Pagatavošana

40 min.
  1. 1 sīpolu sagriežam un cepam eļļā, pievienojam sagrieztu papriku un uz lielas uguns apcepam 5 minūtes.
  2. Katliņā liekam ceptos sīpolus ar papriku, sagrieztus tomātus, kartupeli, ķiplokus, garšvielas.
  3. Pielejam nedaudz ūdeni. Vāram uz mazas uguns zem vāka līdz dārzeņi sāk šķīst.
  4. Sablenderējam un pievienojam svaigo sieru, izmaisam.
  5. Otru sīpolu smalki sagriežam un cepam eļļā līdz brūns. Pievienojam samaltu cūkgaļu un cepam ar garšvielām līdz gaļa mīksta.
  6. Pasniedzam zupu ar malto gaļu.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas