Divkrāsainais kēkss

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 460 g cukura
  • 250 g krējuma
  • 200 g margarīna vai sviesta
  • 320 g kviešu miltu
  • Cepamais pulveris
  • Kakao pēc garšas
  • Pūdercukurs apkaisīšanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Olas sakuļ ar cukuru, pievieno krējumu un izkausētu margarīnu un sakuļ.
  2. Pievieno izsijātus miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri.
  3. Ātri sajauc mīklu un sadala divās daļās.
  4. Vienai daļai pievieno kakao, lai veidotos brūnā masa.
  5. Cepšanai paredzētā kēksa formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisītiem miltiem, pa kārtam liek balto un brūno masu.
  6. Cep 220 grādu temperatūrā apmēram 30 minūtes.
  7. Mazliet padzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Viktorija 2016. gada 30. augusts 13:32
Pirmajā reizē izcepu ideāli, otrajā vairs ne. Bet cukuru pus kg gan neliku
Viktorija 2016. gada 9. jūnijs 16:33
Izcepu ideāli un gardi!
Livsu 2016. gada 31. maijs 19:21
vai obligati japievieno cepamais pulveris???

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize