Saldais zemeņu krēms

3 1
Es šo recepti noskatījos no grāmatas un taisot pielaboju!!!!!:)

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 3 /4 glāzes saldais krējums
  • 2 /3 glāzes zemeņu konservi
  • 5 plāksnītes želatīns
  • Cukurs (pēc garšas)
  • Piena šokolāde

Pagatavošana

40 min.
  1. Liek želatīnu aukstā ūdenī, lai uzbriest, tad izkausē.
  2. Saputo saldo krējumu.
  3. Saputotam krējumam pievieno zemeņu konservus, cukuru un želatīnu. Masu izcilā, liek stikla bļodā vai ar ūdeni izskalotā formā.
  4. Pasniedz stikla bļodā ar izkausētu piena šokolādi pa virsu.
  5. Labu apetīti!
  6. Autora piebilde:
  7. Vasarā zemeņu konservu vietā var ņemt zemeņu ogas. Svaigu ogu krēmu var gatavot arī bez želatīna, bet, ja liek konservus, tad bez želatīna neiztikt. Krēmu var pagatavot, ņemot tikai zemeņu sīrupu vai sulu, bez ogām. Ja ogas ļoti lielas, tad sašķaida tās. Tā var gatavot ne tikai zemenes, bet arī visas citas ogas un to konservus. Var ņemt arī ievārījumus. Želatīnu aprēķina pēc sīrupa daudzuma. Uz 1 glāzi sīrupa 3-4 plāksnītes želatīna.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti