Želejas tārpi Helovīnam

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums želejas pulvera ar augļu garšu
  • 5 g želatīna
  • Ūdens
  • Kokteiļu salmiņi

Pagatavošana

180 min.
  1. Uzvāra ūdeni.
  2. Salmiņus ieliek karstē, bet ne verdošā ūdenī, pēc 2 minūtēm salmiņus izvelk ārā un saliek dziļā, tukšā traukā - glāzē, lai stāv taisni. Lai tie nekustētos, vai nu traukam jābūt pietiekami šauram, vai salmiņi visi kopā jāaptin ar gumiju.
  3. Sajauc pēc norādījumiem sauso želejas maisījumu + pievieno vēl nedaudz želatīna.
  4. Lej sagatavoto maisījumu salmiņos - lej neskatoties uz to, ka pa apakšu daļa šķidruma iztek ārā.
  5. Liek visu ledusskapī, lai želeja ātrāk sastingst.
  6. Kad želeja sarecējusi, salmiņus izņem no ledusskapja un lēnām izspiež "tārpiņus" no tiem.

    Lai izdodas!
    Kad želeja sarecējusi, salmiņus izņem no ledusskapja un lēnā...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

anna 2014. gada 2. jūnijs 15:44
Es sapratu.
https://www.youtube.com/watch?v=Wo4t72Q8V7Y
noskaties video tad sapratisi bet bez video ari var loti labi saprast un zelejas konsistence ir tā masa ko noperk veikala.
Samanta 2013. gada 11. jūnijs 18:07
Es arī neko nesaprotu.:D Kas ir želejas konsistence???
aaaaa 2012. gada 30. oktobris 16:54
es neko nesapratu..:(

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti