Sākums > Receptes > Deserti

Želejas tārpi Halovīnam

2012. gada 24. oktobris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
180 min
1. Uzvāra ūdeni.
2. Salmiņus ieliek karstē, bet ne verdošā ūdenī, pēc 2 minūtēm salmiņus izvelk ārā un saliek dziļā, tukšā traukā - glāzē, lai stāv taisni. Lai tie nekustētos, vai nu traukam jābūt pietiekami šauram, vai salmiņi visi kopā jāaptin ar gumiju.
3. Sajauc pēc norādījumiem sauso želejas maisījumu + pievieno vēl nedaudz želatīna.
4. Lej sagatavoto maisījumu salmiņos - lej neskatoties uz to, ka pa apakšu daļa šķidruma iztek ārā.
5. Liek visu ledusskapī, lai želeja ātrāk sastingst.
6. Kad želeja sarecējusi, salmiņus izņem no ledusskapja un lēnām izspiež "tārpiņus" no tiem.

Lai izdodas!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu