Pikantie laša filejas sainīši

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 4 Laša filejas (katra apmēram 200 grami)
  • 150 ml Sojas mērce (ar samazinātu sāls saturu)
  • 100 g Sezama sēklas (gaišās)
  • 1 tējkarote Vasabi pasta
  • 4 ēdamkarote Mango čatnijs
  • Zaļumi (dilles, pētersīlis vai koriandrs)

Pagatavošana

35 min.
  1. Sakapā visus zaļumus.
     Sakapā visus zaļumus.
  2. Samaisa kopā sezama sēklas, vasabi pastu, mango čatniju un sakapātos zaļumus.
     Samaisa kopā sezama sēklas, vasabi pastu, mango čatniju un...
  3. Ņem dubultā salocītu folijas gabalu. Laša fileju uzliek folijas centrā.
  4. Sagatavoto maisījumu pārsmērē laša filejai.
  5. Folijas malas saloka uz augšu.
     Folijas malas saloka uz augšu.
  6. Sainītī ielej apmēram 35 ml sojas mērces (1/4 no pudelītes), un ar otu apsmērē laša filejas sānu daļas.
  7. Folijas maliņas savieno, izveidojot no folijas nelielus tornīšus.
     Folijas maliņas savieno, izveidojot no folijas nelielus tor...
  8. Cep cepeškrāsnī 180 grādos (pēc Celsija) apmēram 12 - 15 minūtes.
     Cep cepeškrāsnī 180 grādos (pēc Celsija) apmēram 12 - 15 mi...
  9. Pirms pasniegšanas sainīšus atver. Pasniedz siltus.
  10. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni