Pikantie makaroni ar garnelēm un cukīni

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 personām:
  • 200 g makaroni
  • 100 g garneles
  • 2 nelieli cukīni
  • 5 ķiršu tomātiņi vai 2 parastie vidēja lieluma tomāti bez miziņas
  • 1 ķiploka daiviņa
  • Saišķītis pētersīļi
  • 5 ēdamkarotes olīveļļa
  • 1 /2 mazs čili pipars
  • Sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Uz nelielas liesmas novieto pannu, to uzsilda, uzlej olīveļļu un pievieno ķiploka daiviņu. Ja garneles ir svaigas, tad tās notīra un pievieno ķiplokiem. Uz mazas liesmas sutina 10 min. Ja garneles ir saldētas, tad tās pievieno pašās beigās. Pievieno cukīni, sagrieztus šaurās, īsās strēmelītēs un tomātus bez miziņas, sagrieztus kubiņos. Apmaisa un ļauj pasutināties 10 min.
  2. Pa to laiku uzvāra makaronus.
  3. Dārzeņiem pievieno sāli, čili piparu, pētersīļus un garneles (ja saldētas). Visu samaisa un uz lielas liesmas, nepārtraukti maisot, sutina 5 min. Pievieno izvārītus makaronus. Pasniedz nekavējoties, pārlejot ar pāris pilieniem svaigas olīveļļas.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni