Sākums > Receptes > Zupas

Tom yum pastas zupa ar koksriekstu pienu

2012. gada 11. septembris
Foto: Ilze Eiduka
Pagatavošana
40 min
1. Garneles atkausē, ja tās ir ar čaulu, noloba to.
Foto: Ilze Eiduka
2. Šampinjonus griež šķēlītēs.
3. Tomātus nomizo un griež daiviņās, sēklas daļu izgriežot.
4. Citronzāles stiebtu pāršķeļ uz pusēm un sagriež lielos gabalos.
5. Koriandru smalki sakapā
6. !!! Ja izmantos čili piparu, tad tā sēklas obligāti iztīra un smalki sagriež.
Foto: Ilze Eiduka
7. Katliņā uzkarsē eļļu,
8. Tai pievieno Tom Yum pastu.
9. Maisot karsē apmēram 2 minūtes.
10. Pievieno garneles.
11. Maisot karsē.
12. Pievieno ūdeni un turpina karsēt uz vidēji lielas uguns.
Foto: Ilze Eiduka
13. Kad ūdens sāk vārīties, pievieno sēnes un citronzāli.
14. Zupu turpina vārīt pāris minūtes.
15. Pievieno kokosriekstu pienu.
16. Vāra 2 minūtes.
17. Kad zupa jau gandrīz gatava, pievieno tomātus un zivju mērci.
Foto: Ilze Eiduka
18. !!! Gatavo zupu lej bļodiņās un garnē ar kapātu koriandru un čili.
Foto: Ilze Eiduka
19. Labu apetīti!
Uz augšu