Sātīgie salāti ar basturmas gaļu

5 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 1 podiņš lapu salātu
  • Basturma (vai cita plāna gaļiņa, arī bekons)
  • 4 olas
  • Ķiršu tomātiņi
  • Cēzara salātu mērce (pirkta vai pašu gatavota)
  • Zaļumi (pēc garšas)
  • Parmezāna (vai cits cietais) siers

Pagatavošana

15 min.
  1. Liek vārīties olas (tās novāra cietas).
  2. Nomazgā salātu lapas un nožāvē. Nomazgā tomātus un pārgriež uz pusēm.
  3. Gaļu sagriež strēmelītēs. Novārītās olas sagriež ripiņās.
  4. Šķīvjos pa kārtām liek sastāvdaļas - salāti, olas šķēlītes, gaļas strēmelītes, tomāti. Kārtu skaits atkarīgs no tā, cik daudz vēlaties.
  5. Beigās visu pārlej Cēzara salātu mērci (arī - cik daudz vēlaties), pārkaisa ar sarīvētu Parmezāna sieru un zaļumiem.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti