Sākums > Receptes > Salāti

Sātīgie salāti ar basturmas gaļu

2012. gada 30. augusts
Foto: Ieva
Pagatavošana
15 min
1. Liek vārīties olas (tās novāra cietas).
2. Nomazgā salātu lapas un nožāvē. Nomazgā tomātus un pārgriež uz pusēm.
3. Gaļu sagriež strēmelītēs. Novārītās olas sagriež ripiņās.
4. Šķīvjos pa kārtām liek sastāvdaļas - salāti, olas šķēlītes, gaļas strēmelītes, tomāti. Kārtu skaits atkarīgs no tā, cik daudz vēlaties.
5. Beigās visu pārlej Cēzara salātu mērci (arī - cik daudz vēlaties), pārkaisa ar sarīvētu Parmezāna sieru un zaļumiem.
6. Labu apetīti!
Uz augšu