Mammas aukstā zupa

3 1
Mammas aukstā zupa
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 1 burciņa marinētu biešu
  • 1 l kefīra
  • 3 mazie gurķi
  • 1 buntīte diļļu un loku
  • 250 g desas
  • 4 stingri vārītas olas
  • 1 glāze ūdens
  • 1 ēd. k. krējuma
  • 1 tējk. cukura
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Olas sagriež kubiņos.
  2. Gurķus un desu sagriež salmiņos,
  3. smalki sagriež lokus un dilles.
  4. Traukā liek bietes ar visu sulu, gurķus, desu, lokus un dilles, pa virsu uzlej kefīru un ūdeni, pievieno krējumu.
  5. Pievieno sāli, cukuru un piparus.
  6. Visu kārtīgi samaisa, lej bļodā, virspusē uzkaisa zaļumus un olas.
  7. *Daļu olas var iemaisīt zupā, daļu atsāj pasniegšanai.
  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Vilnis 2016. gada 12. maijs 08:56
Visiem pie aukstās zupas mūžīgas kļūdas.
Aukstā zupa nav ne kāds rossols - kartupeļi,desas, gaļas nē.
Milzīga kļūda ir tieši marinētas bietes, iespējams tiek gāztas klāt ar visu marinādi, Tātad sanāk tāda etiķzupa. Pareizi būtu divas kārtīgas vārītas bietes sarīvēt. Daudz vairāk svaigo gurķu, Iesaku sarīvēt 2,5 L kefīra, paniņas vai rūgušpiena. Tādas tās lietas.
Uh 2016. gada 6. maijs 18:17
Es noteikti lieku klāt sinepes un citrona sulu saldētu kubiņos. Un pārkaisu ar parmezāna sieru.
Verners 2014. gada 18. decembris 17:38
ļoti laba zupa bet vajaga vel baltvīna 250 g tas piedos garšu

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas