Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas mērce ar sīpoliem un papriku

2012. gada 20. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
35 min
1. Gaļu sagriež kubiciņos apmēram 1 cm x 1 cm, liek pannā, uz lēnas uguns cep. Cep tā, lai ir gatava, bet mīksta (kādas 20 min.), pievieno sāli, piparus un ķimenes.
2. Kad gaļa gandrīz gatava pievieno sīpolu un papriku - viss sagriezts nelielos gabaliņos. Visu cep līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi.
3. Tad pievieno savu iemīļoto tomātu mērci, var pievienot vairāk mērces, ja grib, lai šķidrāka. Uzkarsē līdz pirmajiem burbuļiem un gatavs.
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu