Pasta ar vistu un spinātiem

4 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 250 -300 g makaronu (tagliatelle)
  • 6 svaigas vistu kājiņas (var izmantot arī fileju, šķiņķīšus, stilbiņus, kas nu mājās pieejams)
  • 100 ml saldā krējuma
  • 100 ml ūdens
  • 70 g jauno spinātu lapiņu
  • Piciņa sviesta
  • 1 /2 citrona sula
  • 1 -2 tēj.k. eļla
  • Sāls
  • Pipari
  • Citas garšvielas

Pagatavošana

35 min.
  1. Sagatavojam visu nepieciešamo! Tagliatelle vietā var izmantot parastos spagheti makaronus.
    Sagatavojam visu nepieciešamo! Tagliatelle vietā var izmanto...
  2. Vistas kājiņas nomazgājam, noņemam ādu un atkaulojam.
    Vistas kājiņas nomazgājam, noņemam ādu un atkaulojam.
  3. Pannā ielej nedaudz eļļas, uzkarsē to un pievieno vistu, lai tā apbrūninās (3-4min). Beigās pievieno arī sāli, piparus un citas garšvielas (piemēram, speciālās garšvielas vistai).
    Pannā ielej nedaudz eļļas, uzkarsē to un pievieno vistu, lai...
  4. Kamēr vista apbrūninās, noskalojam spinātus.
    Kamēr vista apbrūninās, noskalojam spinātus.
  5. Kad vista ir apbrūninājusies, pievienojam saldo krējumu un ūdeni, samazinam temperatūru uz plīts un ļaujam lēnām vārīties vismaz 15 min.
    Kad vista ir apbrūninājusies, pievienojam saldo krējumu un ū...
  6. Pa to laiku varam likt uz plīts katlu ar ūdeni priekš makaroniem. Un sākt tos vārīt. Neaizmirstam pievienot arī makaroniem nedaudz sāls. :)
  7. Kad makaroni ir gandrīz gatavi, otrā pannā liekam piciņu sviesta, izkausējam to.
    Kad makaroni ir gandrīz gatavi, otrā pannā liekam piciņu svi...
  8. Pievienojam spinātus un maisot karsējam 3-4 min.
    Pievienojam spinātus un maisot karsējam 3-4 min.
  9. Beigās spinātiem pārlej pāri citronu sulu.
    Beigās spinātiem pārlej pāri citronu sulu.
  10. Makaronus nokāšam, liekam lielākā bļodā iekšā, pievienojam spinātus un pēc tam vistu ar mērci. Visu samaisam.
    Makaronus nokāšam, liekam lielākā bļodā iekšā, pievienojam s...
  11. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni