Siera kūka ar cepumiem

2012. gada 2. marts
Foto: Depositphotos.com
Vēl aizvien siera kūkas ir iecienītas gandrīz ik katrā virtuvē un šīs kūkas piekritēju kļūst arvien vairāk. Ne sarežģīti, ne arī dikti laikietilpīga pagatavošana. Ķeramies klāt!
Pagatavošana
80 min
1. Cepumus sadrupina un izkausē sviestu. Cepumus ar sviestu sajauc un ieber formā kur ceps torti.
2. Bļodā ieliek maskarpone sieru, pieber cukuru, miltus un nedaudz vaniļas cukura. Visu kārtīgi sajauc un pieliek skābo krējumu.
3. Tad liek klāt olu, kārtīgi samaisa un tad liek otru olu. Gatavo masu liek formā virs cepumiem
4. Cep 160 grādos 50 minūtes. Kad kūka gatava, tad ņem ārā, lai atdzesētos.
5. Kad kūka atdzisusi, tad rotā ar ogām vai ievārijumu.
6. Lai labi garšo!
Uz augšu