Vistas filejas mērce ar burkāniem un sīpoliem

3 1

Sastāvdaļas

  • 400 g vistas filejas
  • 2-3 burkāni
  • 500 ml saldā krējuma (var ņemt arī mazo paciņu, bet tad mērce sanāks biezāka)
  • 1 liels sīpols
  • Puravs
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Notīra un sarīvē burkānu, nomizo un sagriež kubiņos sīpolu, sagriež ripiņās puravu.
  2. Uzsilda pannā eļļu un liek cepties, pieberot klāt melnos piparus pēc garšas.
  3. Vistas fileju sagriež aptuveni 1x1,5 cm biezos gabaliņos un liek cepties citā pannā. Kā garšvielas pievieno kariju (man garšo arī tad, kad karijam ir klāt kajēnas pipari).
  4. Kad dārzeņi apcepušies un vistas fileja jau gatava, vienā no pannām ieber otras saturu un pielej klāt saldo krējumu un karsē, kamēr mērcītei ir vēlamā konsistence (ja silda ilgāk tā kļūst arvien biezāka).
  5. Kā piedevu par izmantot, jebko, ko sirds kāro, taču man vislabāk garšo ar makaroniem.

    Labu apetīti!
    Kā piedevu par izmantot, jebko, ko sirds kāro, taču man visl...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Nina 2016. gada 29. marts 14:24
Nav garšīgi
sintija 2014. gada 4. februāris 11:39
taisu sodien,izskatas namiigi :) Palsdies par recepti! :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni