Pupiņu zupa ar malto gaļu

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 bundžiņa baltās pupiņas
  • 1 bundžiņa sarkanās pupiņas
  • 1 bundžiņu tomāti savā sulā
  • 1 sīpols
  • 4 daiviņas ķiploki
  • 2 burkāni
  • 400 g maltā gaļa pēc izvēles
  • 1 ēd. k .tomātu pasta
  • 2 lieli kartupeļi
  • 600 ml gaļas buljons,bet var arī sakņu
  • Lauru lapas
  • Melnie pipari
  • 3 -4 krustnagliņas
  • Sāls
  • Sakapāti pētersīļi

Pagatavošana

45 min.
  1. Pupiņām nolej šķidrumu, noskalo, sagriež sīki sīpolus, ķiplokus izspiež caur spiedi.
  2. Olīveļļā apcep malto gaļu ar sīpoliem, burkāniem, pievieno sāli un piparus.
  3. Katlā ielej buljonu pievieno tomātus, tomātu pastu un pievieno visas apceptās lietas, lauru lapu.
  4. To visu uzvāra, pieliek klāt mazos kubiciņos sagrieztus kartupeļus un vāra 15 minūtes uz vidējas uguns, tad pieber pupiņas, garšvielas, ķiplokus, zaļumus, uzvāra un noņem no uguns, ļauj nostāvēties.
  5. Labu apetīti!
  6. Šī recepte ir ņemta no citiem avotiem (kaut arī pievienojot apstiprināju,ka tā ir mana), bet tā bija tik garda, ka nolēmu to parādīt citiem:)

Komentāri

Normunds 2016. gada 18. jūnijs 22:09
Arī krustnagliņas izlaidu.
Sanāca gardi un sātīgi. Ja būtu pielikti asie pipari (daudz), sanāktu "Čillī Picas" čillī zupa (kas starp citu man ir ļoti iecienīta):-)
Marta 2016. gada 21. aprīlis 09:38
Buljons var arī nebūt, jo pietiek ar malto gaļiņu.
lietotājs 2016. gada 10. janvāris 16:05
Mūsu ģimenes pati iecienītāka zupiņa pašlaik

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas