Sviesta cepumiņi "našķis"

5 1

Sastāvdaļas

  • 100 g mīksts nesālīts sviests
  • 50 g smalkais cukurs
  • 3 \4 glāzes milti

Pagatavošana

35 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 c temperatūrai. Bļodā ieliek sviestu, pievieno cukuru un sakuļ līdz masa kļūst vijīga un mīksta. Ieteiktu sviestu ielikt kādā ļoti siltā vietā, laii vieglāk sakult.
  2. Pievieno mltus un vēlreiz samīca mīklu, ieliek cepampapīrā un ieliek saldētavā uz ~10 min vai vēl ilgāk, lai paliktu mazliet cietāka. Nemīciet mīklu ar rokām, jo pēc tam nevarēs nomazgāt sviestu.
  3. Izņem mīklu no saldētavas un uzliek uz galda. Arī miltus uzkaisa uz galda un arī uz mīklas ruļļa.. Ņem mīklu, arī nedaudz apkaisa ar miltiem un rullē.
  4. Cepumus liek uz pannas, kas pārklāta ar cepampapīru un cep ~ 20 min līdz cepumi kļūst zeltaini brūni. Pēc tam noņem tos no pannas un ļauj atdzist.
  5. Ja jums labāk garšo šokolādes cepumi nekā parastie, pieliec klāt 2 ēd. k. šokolādes skaidiņas!
  6. Kanēļa cepumi -mīklai pievieno 1 tēj. k. kanēļa pulveri.
  7. Lai labi garšo!

Komentāri

Anna 2015. gada 4. maijs 17:58
uztaisīju mīklu, gaidu, kamēr atdzisīs saldētavā, bet vienalga ir konsistence kā zobupastai. :( likt vairāk miltus?
Jo es sviestu izkausēju pilnībā, varbūt manā gadījumā vajag 20min?
Madara 2013. gada 7. oktobris 17:10
Chau mani sauc madara man ir 10gadi cepumi sanāca loti nammīgi
Berzins 2012. gada 12. maijs 19:33
un arii ir loti garsiigi cepuminji:)))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas