Sākums > Receptes > Zupas

Gluži kā ķīniešu zupa

2012. gada 22. janvāris
Foto: Karīna
Pagatavošana
45 min
1. Liek vārīties vistas muguras.
2. Iztīrīto burkānu sarīvē uz nelielas rīves.
3. Sīpolu sagriež smalkos gabalos un to visu apcep.
4. Smalki zagriež papriku un kartupeli.
5. Konservētos čili nomazgā, iztīra no sēklām notīra ķiploka daivu.
6. Kad buljons izvārijies, izņem kaulus, gaļa kas uz kauliem atdala un met atpakaļ katlā.
7. Liek vārīties apceptos burkānus ar sīpoliem, kartupeļus un papriku.
8. Pievieno garšvielas, čili un ķiploku(veselo), tad ieliek kukurūzu.
9. Visu vāra līdz zupa gatava.
10. Pirms vārīšanas beigām izņem čili un ķiploku, sakuļ olu, un maisot ielej zupā.
11. Labu apetīti!
Foto: Karīna
Uz augšu