Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Risoto kārļa gaumē

2012. gada 7. janvāris
Foto: Rolita Patmalniece
Pagatavošana
30 min
1. "pīlē" apcep smalki sagrieztus sīpolus un ķiplokus.
2. Vistas fileju sagriež gabaliņos un pievieno apceptajiem sīpoliem "pīlē". Gatavo uz lēnas uguns.
3. Tad, kad vista ir mazliet apcepusies pievieno kukurūzu ar visu sulu.
4. Zaļos zirnīšus pievieno tad, kad vista ir gandrīz gatava. Turpina visu sautēt vēl kādas 5 minūtes.
5. Paralēli iepriekšējām darbībām atsevišķā katliņā uzvāra 2 paciņas rīsu, pievienojot vistas buljona kubiciņu. Vāra apmēram 15-20 minūtes,
6. Kad rīsi gatavi, tos pievieno "pīlē" gatavotajiem vistas filejas gabaliņiem ar dārzeņiem. Gatavo vēl kādas 5 minūtes visu laiku maisot, lai nepiedeg.
7. Labu apetīti!
Uz augšu