Risoto kārļa gaumē

3 1

Sastāvdaļas

  • vistas fileja 3 gb
  • 1 liels sīpols
  • 1 bundžiņa zaļie zirnīši
  • 1 bundžiņa kukurūza
  • 2 paciņas rīsi
  • 3 daiviņas ķiploka
  • sāls, eļļa cepšanai, vistas buljona kubiciņš

Pagatavošana

30 min.
  1. "pīlē" apcep smalki sagrieztus sīpolus un ķiplokus.
  2. Vistas fileju sagriež gabaliņos un pievieno apceptajiem sīpoliem "pīlē". Gatavo uz lēnas uguns.
  3. Tad, kad vista ir mazliet apcepusies pievieno kukurūzu ar visu sulu.
  4. Zaļos zirnīšus pievieno tad, kad vista ir gandrīz gatava. Turpina visu sautēt vēl kādas 5 minūtes.
  5. Paralēli iepriekšējām darbībām atsevišķā katliņā uzvāra 2 paciņas rīsu, pievienojot vistas buljona kubiciņu. Vāra apmēram 15-20 minūtes,
  6. Kad rīsi gatavi, tos pievieno "pīlē" gatavotajiem vistas filejas gabaliņiem ar dārzeņiem. Gatavo vēl kādas 5 minūtes visu laiku maisot, lai nepiedeg.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

aigars 2014. gada 6. aprīlis 18:06
vnk gardi....
Sintija 2013. gada 7. marts 16:28
Pagatavoju. Vienkārši, bet lieliski.. :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni