Vista ar ananāsiem ķīnlatviešu gaumē

3 1

Sastāvdaļas

  • vistas fileja 500 gr
  • konservēti ananāsa gabaliņi vieglā sīrupā 480 gr
  • viena saldā paprika
  • trīs lieli burkāni
  • viens vidējs sīpols
  • trīs ķiploka daiviņas
  • 100 gr svaigas ingvera saknes
  • tomāti gabaliņos savā sulā 480 gr
  • kokosriekstu piena 400 ml
  • sojas mērce, kartupeļu cietes, eļļa cepšanai, garšvielas pēc izvēles
  • Daudzumu var mainīt pēc saviem ieskatiem

Pagatavošana

50 min.
  1. Vistas filejas gabaliņus apviļā kartupeļu cietē un liek cepties sakarsētā pannā, kamēr tie iegūst zeltainu nokrāsu.
     Vistas filejas gabaliņus apviļā kartupeļu cietē un liek cep...
  2. Pievieno konservētos ananāsa gabaliņus un apcep.
     Pievieno konservētos ananāsa gabaliņus un apcep.
  3. Vistu ar ananāsiem pievieno sautējumam, pieber garšvielas pēc savas izvēles, ja vēlas asāku, tad pievieno čili, mazliet pasautē un tad pievieno kokosriekstu pienu un sautē, kamēr burkāni un gaļa ir mīksta.
     Vistu ar ananāsiem pievieno sautējumam, pieber garšvielas p...
  4. Var pasniegt kopā ar rīsiem.
     Var pasniegt kopā ar rīsiem.
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

patrīcija 2012. gada 13. oktobris 10:19
čau kā iet tu jau mani nepazīsti es taču eiu uz benefici
Sintija 2012. gada 18. maijs 19:17
Ļoti garšīgi!! Man vēl mājās bija aizķērusies garšviela ķīniešu ēdieniem, ingveru liku maltu, tomātus pieliku svaigus un mazliet purava..ļoti interesanti!! Sanāk gandrīz pilns katliņš!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni