Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu sacepums ar sīpoliem

2011. gada 28. novembris
Foto: Edgars
Pagatavošana
90 min
1. Kartupeļus nomizo un sagriež ripās.
2. Sarīvē sieru.
3. Malto gaļu ieliek traukā, pievieno garšvielas, smalki sakapātu sīpolu un iespiež ķiploks. visu samaisa.
4. Pārējos sīpolus sagriež ripiņās.
5. Uz pannas 2-3 kārtās liek kartupeļus,apsāla, tad pievieno sīpolus, pēctam kartupeļus divās kārtās, apsāla. Kā nakamo kārtu liek malto gaļu, pēctam pa virsu atlikušos kartupeļus. Aptuveni pēc 45 min. uzspiež majonēzi un uzber sarīvēto sieru, liek cepties uz atlikušajām 45 min.
6. Lai labi garšo!
7. Protams uz pannas uzlejam eļļu.
Uz augšu