Rudenīgā pildītā paprika

3 1

Sastāvdaļas

  • 4 gb (lielas) - paprika
  • 300 gr - malta gaļa
  • 2 gb - burkāni
  • 1 (liels) - sīpols
  • 50 gr - rīsi
  • Siers
  • Pipari, sals
  • Lauru lapas
  • Tomātu mērce
  • Asā čilli mērcīte

Pagatavošana

50 min.
  1. Sākam gatavošanu!
  2. Nomazgā papriku, nogriež cepurīti, izņem sēklas. Paralēli novāra rīsus, atstājot tos pusgatavus. Nomizo un sasmalcina mazos kubiciņos sīpolu. Notīra un sagriež ripiņās burkānus. Sarīvē nedaudz sieru ( tas būs nepieciešams, lai pārkaisītu papriku).
    Nomazgā papriku, nogriež cepurīti, izņem sēklas. Paralēli no...
  3. Padziļā katlā(tādā, lai gareniski varētu ievietot papriku) lej ūdeni, pievieno garšvielas, pieliek pāris karotes tomātu mērces un aso čilli mērcīti. Katrs vadās pats pēc savām izjūtām un to,cik tad stipru vēlas.
    Padziļā katlā(tādā, lai gareniski varētu ievietot papriku) l...
  4. Malto gaļu sajauc ar garšvielām, iemaisa sīpolus un rīsus. Tad pilda ar gatavo masu papriku.
    Malto gaļu sajauc ar garšvielām, iemaisa sīpolus un rīsus. T...
  5. Piepildītās paprikas pārkaisa ar sarīvēto sieru. Liek virsū vāciņu. Lai vāciņš nekristu nost, es to piespraužu ar zobu bakstāmajiem.
    Piepildītās paprikas pārkaisa ar sarīvēto sieru. Liek virsū...
  6. Kārto papriku katlā un liek sautēties uz kādām 20-30 min.
    Kārto papriku katlā un liek sautēties uz kādām 20-30 min.
  7. gatavo papriku pasniedz ar krējumu vai majonēzi vai nu kas kuram liekas gardāks! Lai labi garšo!
    gatavo papriku pasniedz ar krējumu vai majonēzi vai nu kas k...
  8. Šķidrumiņu, kas paliek pāri var izmantot otrā dienā izvārot gardu zupiņu.

Komentāri

sandra 2011. gada 4. decembris 18:14
sanaca garsigi ,bet neliku cili merci:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni