Vīramātes biezzupa no ķirbja

3 1

Sastāvdaļas

  • Ķirbis, 1-2 kartupeļi, sīpols, kausētais siers, garšvielas. Var pievienot arī burkānu
  • Daudzumi atkarīgi no ķirbja lieluma. Jo mazāks ķirbja gabals, jo mazāk kartupeļu, sīpola, burkāna

Pagatavošana

30 min.
  1. Šo recepti man ieteica vīramāte, tāpēc tāds nosaukums. Vispār biezzupas negaršo, tācu šī ir superīga!!! :)
  2. Ķirbi, ar visu miziņu, sagriež gabaliņos. Kartupeļus un sīpolu (ja vēlas, arī burkānu) nomizo un arī sagriež gabalos. Visu minimālā ūdens daudzumā uzsautē, sablenderē putrā, pievieno garšvielas un kausēto sieru. Zupa gatava! Mēs parasti ēdam ar tostētu graudu maizīti. Mmmmmm... :)

Komentāri

Nat 2011. gada 1. novembris 14:58
Laba. Iesaku sīpolus un burkānus apcept vispirms.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas