Sākums > Receptes > Pamatēdieni

kaut kas no kartupeļa un kabača

2011. gada 5. oktobris
Foto: jurka
Pagatavošana
40 min
1. Īsti nezinu nosaukumu šim ēdienam, kaut kas uz sacepuma pusi tika izdomāts.
Foto: jurka
2. Sākumā samizo kabaci un to apcep eļļa, tad uz rīves sarīvē kartupeļus un sieru.
Foto: jurka
3. Tad sacep sarīvēto tupeni kā pankūkas, bet klāt nevajag ne olu, ne arī ko citu, vienkāršs rīvēts kartupelis.
Foto: jurka
4. Nedaudz apbrūnina.
Foto: jurka
5. Kad kartupeļi sacepti, tad to krāmē kārtām cepamtraukā, sākumā kartupeļi, tad kabači, tad siers un mazliet majonēzes, tā līdz augšai. Neaizmirstam arī garšvielas.
Foto: jurka
6. Virskārtā vajag siera un majonēzes cepurīti.
Foto: jurka
7. Vajag likt tad cepeškrāsni, kas iepriekš sakarsēta uz 180 grādiem, tur turēt 20 minūtes ar vāku un tad vāku noņemt un lai vēl pastāv krāsni 5 minūtes, ja ir ventilatora funkcija krāsnij, tad ieslēdzam to, lai aprauj garoziņu.
Foto: jurka
8. Nu lūk, veģetārs, bet kalorijām bagāts ēdiens ir gatavs.
Foto: jurka
Uz augšu