Saldais ābolu biezenis

4 1
Saldais ābolu biezenis
Foto: Depositphotos
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 3 vai 4 kg ābolu
  • 1 bundža iebiezināta kondensēta piena ar cukuru
  • 1 /2 glāze cukura
  • 1 glāze ūdens

Pagatavošana

45 min.
  1. Nomizo ābolus, sagriež, pievieno ūdenu un vāra līdz āboli mīksti.
  2. Masu sablenderē, pievieno cukuru un kondensēto pienu - atkal blenderē.
  3. Liek atpakaļ uz uguns un ļauj masai apmēram pusminūti pavārīties (uzmaniet, lai nepiedeg).
  4. Pilda burkās.
  5. Ja vēlas saldāku, pievieno vairāk cukura.
  6. Lai labi garšo! :)
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

aiga 2015. gada 25. februāris 11:26
Viscienkarsaak un bez probeelaam stav burcinaa entos gadus- izvara abolus biezenui neliela daudzumaa udens, cukuru NELIEK! Karstu pilda burcinaa aizvaako un liek veesaa viera. Skiet ka pat veesa vieta nav vajadziga.
eeee 2012. gada 8. februāris 20:59
aa
Karīna 2011. gada 5. oktobris 15:44
Es nedaudz paturēju burku virs vārošās tējkannas tvaikiem, bet draudzene ar burku nedarīja neko un viss ir labi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi