smeķīgais meža cūkas gaļa sutinājums

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 -800 g meža cūkas gaļa
  • Saulespuķu eļļa
  • 3 sīpoli
  • 2 lieli tomāti
  • 1 galviņa ķiploku
  • Sāls pēc garšas
  • Šķipsniņa cukura
  • Sķipsniņa žāvētas kinzas
  • Asais pipars (1 pāksts bez sēkliņām)
  • 1 /2 kanēļa standziņas
  • Žavēti tomāti eļļā (3-5 gab.)
  • Rozmarīns (zariņš)

Pagatavošana

180 min.
  1. Meža cūkas gaļu sagriež nedaudz lielākos gabalos kā paredzēts gulašam.
  2. Gaļu liek uz karstas pannas ar saulespuķu eļlu un cep kamēr viss ūdens iztvaikojis, pievieno cukuru kamēr nedaudz apbrūnējas.
  3. Pievieno sasmalcinātu sīpolu, nomizotus sagrieztus tomātus cep kamēr viss šķidrums iztvaikojis.
  4. Tad pievieno aso piparu,rozmarīnu, kinzu,kanēli, žāvētos tomātus, ķiplokus, un ātri apcep.
  5. Liekam pīlē, pārlejam ar ūdeni un sautējam vismaz 2,5 stundas.
  6. Ik pa laiciņmam papildinam ar ūdeni.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni