Šokolādes cepumi ar ķiršiem

4 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 dl sviesta
  • 2 dl cukura
  • 1 ola
  • 1 tējk. vanilīna cukurs
  • 4 dl milt
  • 1 dl kakao pulvera (nesaldināts)
  • 1 /4 tējk. cepamā pulvera
  • 1 /4 soda
  • Škipsniņa sāls
  • 40 ķiršu bez kauliņiem
  • Glazūrai:
  • 100 g melnās šokolādes
  • 200 g kondensētā piena (pus bundžiņa)
  • 2 ēd. k. sviesta

Pagatavošana

40 min.
  1. Mīkstu sviestu un cukuru kārtīgi samaisa, pievieno olu un vaniļas cukuru.
  2. Pārējās sausās sastāvdaļas samaisa kopā un pievieno sviesta maisījumam. Kārtīgi samaisa.
  3. Izveido nelielas bumbiņas (2,5 -3cm), kurās iespiež nelielu bedrīti un liek iekšā ķirsi.
  4. Liek uz plāts, kas pārklāta ar cepamo papīru.
  5. Cep 175 grādos 10-12min. Nepārcep!!! Cepumiem ir jābūt mīkstiem kad tos izņem no krāsns. Atdzesē.
  6. Kausē šokolādi, sviestu ar kondensēto pienu kamēr tas sabiezē (5-7min).
  7. Pārklāj atdzesētos cepumus.
    Pārklāj atdzesētos cepumus.
  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Thera 2013. gada 8. augusts 21:21
Fantastiski cepumi!!! Ķirša vietā lietoju saldētās meža ogas un iztiku bez glazūras. Visiem ļoti garšoja! Liels paldies par recepti!!
Lāsma 2013. gada 14. maijs 17:31
Izskatās garidi, mēs ar māsu mēģināsim pagatavot šo ēdienu. Cerams ka izdosies!
Anta 2013. gada 4. aprīlis 20:07
1 dl (decilitrs) – 100 ml

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize