Ziedkāpostu un lēcu karijs

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 saujas sarkano turku lēcu
  • 1 vidējs ziedkāposts
  • 1 /2 citrona sulas
  • 2 sasmalcināti sīpoli
  • 1 /2 glāze ūdens
  • Karijs, svaigs ingvers, sāls pipari pēc garšas
  • Eļļa

Pagatavošana

20 min.
  1. Lēcas nomazgā un uz nakti atstāj izmirkt. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus. Pievieno garšvielas, izņemot svaigo ingveru, un pāris minūtes gatavo. Tad pievieno lēcas, ūdeni un ļauj uzvārīties. Ziedkāpostus sagriež mazās "rozītēs" un pievieno sautējumam. Gatavo kamēr ziedkāposti gatavi. Beigās pievieno smalkās strēmelītēs sagrieztu ingveru.
  2. Pasniedz ar rīsiem vai baltmaizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni