Sviesta pupiņu pikants

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Sviesta pupiņu pākstis
  • 2 lieli tomāti
  • Ķiploka galviņa
  • Pipari
  • Sāls
  • 3 karotes skābā krējuma

Pagatavošana

30 min.
  1. Sviesta pupiņu pākstis aplej ar verdošu ūdeni un atstāj, kamēr atdziest. Tikmēr var sagriest tomātus nelielos gabaliņos. Pākstis notecina, tad sagriež aptuveni trīs daļās. Uzkarsē pannu, pievieno sviestu vai eļļu un liek sagriestās pākstis. Ķiploks smalki jāsagriež vai arī jāizspiež caur spiedi, tad jāpievieno. Pieliek arī sāli, piparus un citas sev vēlamās garšvielas. Kad pupiņas sakarsušas, pievieno tomātus un krējumu. To visu pasautē, lai tomāts kļūst mīkstāks. Labu apetīti!

Komentāri

Tamāra 2014. gada 15. jūlijs 16:40
Ļoti garšīgi iznāca. Paldies par recepti!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni