Kraukšķīgā vistiņa ar "odziņu"

3 1
Kraukšķīgā vistiņa ar "odziņu"
Foto: Depositphotos.com
Kraukšķīgā vistas fileja. Vēlams ēst siltu, jo atdziestot vairs nav tik kraukšķīga.

Sastāvdaļas

  • 3 vistas filejas
  • 200 g kukurūzas pārslu (vai sezama sēkliņu)
  • 2 olas
  • 1 citrona sula
  • 1 daiviņa ķiploka
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

35 min.
  1. Gaļu sagriež pagaros gabaliņos.
  2. Ķiploku ar ķiplokspiedi iespiež citrona sulā, pieliek sāli un piparus.
  3. Maisījumā iejauc gaļu un atstāj uz 15 minūtēm.
  4. Gaļu apviļā miltos, tad olā, tad sasmalcinātās kukurūzu pārslās (vai sezama sēkliņās).
  5. Cep uz pannas sakarsētā eļļā, kamēr gaļa kļūst zeltaina.
  6. Pasniedz ar mērcīti pēc izvēles.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Aija 2011. gada 26. jūlijs 21:49
SUPER!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni