Kuskuss turku gaume

4 1
Kolekcijas: Vegānu

Sastāvdaļas

  • 4 - 6 personam
  • 1 glaze kuskusa (Kuskuss nav augs, bet gan izstrādājums no auga – no kviešu graudiem, siki samalti kvieshu graudi. Var iegadaties RİMİ hipermarketos.)
  • 1 glaze verdosa udens
  • 1 videjs tomats
  • 1 mazs svaigais gurkis
  • 1 /2 zalais, asais pipars
  • 1 salatlapa
  • Nedaudz svaigas piparmetras un petersilu
  • 1 /2 kafijas tases extra virgin olivellas
  • 1 edk. tomatu pastas
  • 1 citrona sula
  • Sals, pipari un kaltetie cilli pipari pec garshas

Pagatavošana

15 min.
  1. Kuskusu ieber katla un aplej ar verdosu udeni, uzliek vaku, lai 5 min. ievelkas. Nomazga darzenjus un zalumus, visu siki sasmalcina un bljoda samaisa.
  2. Olivellu, tomatu pastu, citrona sulu un garsvielas samaisa atseviska bloda.
  3. Kuskusu ieber olivellas maisijuma un labi samaisa, pieber klat darzenjus un zalumus, velreiz samaisa un liek ledusskapi uz pusstundu ievilkties un atdzeseties. Rota ar salatlapam un svaigiem darzenjiem. Ed ka salatus vai uzkodu pie dzerieniem.
    Kuskusu ieber olivellas maisijuma un labi samaisa, pieber kl...

Komentāri

uldža 2011. gada 13. novembris 13:22
viņu var ēst siltu??

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti