Vasarigais vistu sautejums

4 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 8 gb vistu ciskas vai stilbinas
  • 2 edamk. miltu
  • 1 edamk. olivu ella
  • 8 skelites bakona, sagriezta gabalinos
  • 400 ml buljona
  • 500 g mazie jaunie kartupeli, sagrieztas uz pusitem
  • 200 g miksto sieru (piem. Philadelphia)
  • 200 g pupinas vai zirnisu (pec izveles)
  • 200 g kukuruza
  • 200 g mazie tomatini, sagrieztas uz pusitem

Pagatavošana

50 min.
  1. Apvila vistu miltos. Uzkarse ellu vakota panna un apbrunina vistu no abam pusem, tad liec uz skivja. Met ieksa panna bakonu un apep uz 5 minutem lidz krauksigi.
  2. Liec atpakal vistu panna. Pievieno buljonu, liek vaku un vara uz 30 minutem, pievienojot kartupelus pec 10 minusu varisanas, lidz vista un kartupeli ir gatavi.
  3. Iemaisa ieksa miksto sieru un parejos darzenus un pievieno sali un piparus pec garsas. Pavara 5 minutes, bez vaka, tad pasniedz.
  4. Padoms: Sai receptei var ari izmantot vistas fileju, ja velas, bet tad samazina gatavosanas laiku lidz 20 minutem.
  5. Ja velies pagatavot so edienu ar zemaku tauku saturu, lieto vistas fileju vai iznem no receptes bakonu un lieto miksto sieru ar zemaku tauku saturu un mazsalitu buljonu.

Komentāri

Luīze 2012. gada 20. jūlijs 12:29
Izmēģināju-ļoti gards. Paldies. Un starp citu man gan patīk bilde un patrekns ēdiens vīram bija tieši laika!
Signe 2011. gada 26. maijs 13:57
Bilde ļoti neestētiska.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni