Aprikožu kūka ar skābā krējuma pārlējumu

5 1

Sastāvdaļas

  • Kultajai mīklai
  • ) 80 g mīksta sviesta
  • ) 100 g cukura
  • ) 2 olas, 200 g miltu
  • )1 tējk. cepampulvera
  • Virsai
  • ) 500 g aprikozes
  • ) 1 paciņa vaniļas pudiņa pulvera
  • ) 1 ēdam,k. cukura
  • ) 1 ēdam k citrona sulas
  • Skābā krējuma pārlējums
  • ) 3 olas
  • ) 90 g cukura
  • ) 200 g trenka skābā krējuma
  • )pūdercukurs

Pagatavošana

45 min.
  1. Veidne 26 cm diamentrā ar noņemamu malu.
  2. Apcepšana: 30 minūtes 190 grādu temperatūrā
  3. Cepšana: 15 minūtes 190 grādu temperatūrā

Komentāri

Ironija 2011. gada 7. jūnijs 01:01
Nu jau, nu jau... vismaz uzrakstījis būtu vai to visu gāž krāsnī reizē, vai kā, jo cepšana un apcepšana arī nav skaidra, kā tas izpaužas, ko apcep, ko cep un to pārlējumu kad liek? Pārlējums, manuprāt, ir kas tāds, ko beigās pārlej, bet redz receptē vēl ir virsa... ja pievieno recepti, tad vismaz nepaslinko un izdari to kā nākas :(
Būtu priecīga un citi domājams ar, ja pievienotu vismaz pāris teikumus - ko cik cep un ko tur kā liek, pārlējumu vai virsu vispirms :D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize