Ābolu - biezpiena pīrāgs

5 1

Sastāvdaļas

  • 100 g margarīna
  • 2 olas
  • 100 g cukura
  • 1/2 tējk. sodas
  • 100 g biezpiena
  • Āboli
  • 1 glāze/s miltu (160 g)
  • Manna un margarīns cepamā trauka ieziešanai
  • Pārliešanai:
  • 1 ola
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • 1 ēd. k. cukura
  • Kanēlis

Pagatavošana

40 min.
  1. Sajauc olas ar cukuru, nedaudz saputojot, pievieno izkausētu margarīnu vai eļļu, biezpienu un samaisa.
  2. Sodu pievieno miltiem - samaisa , tad miltus pievieno masai - samaisa un ieliek to vēsumā, kamēr sagatavo pārējo.
  3. Ābolu sagriež šķēlītēs. Cepamo trauku ieziež ar margarīnu un izkaisa ar mannu. Gatavo mīklu lej formā un pārliek ar āboliem, ābolus pārkaisa mazliet ar kanēli, tad pārlej ar krējuma un olu maisījumu.
  4. Cep 150 grādu temperatūrā 20- 25 min., kamēr brūna garoziņa.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Eva 2016. gada 6. jūlijs 18:29
Ko táda párgudra un izglitota persona dara šada saita kur cilveki dalás pieredzé un palidz citiem. Nožélojama tu esi bútne, es ceru ka autore tai receptei tevi neuztvera par vérá ņemamu tavu komentu.
evija 2011. gada 7. decembris 19:13
Paldies par padomu,es izmeginaju un izdevas!Bet tev Git,man gan gribas pateikt ko vairak,ta jau ir kauns but no Latvijas bet tadi cilveki ka tu,to padara vel lielaku.Ej un kasies kur citur,ne te kur cilvekli mekle padomus.U n tadi izglitoti ka tu,shados saitos neatrodas.Lai tev veicas!
Anna 2011. gada 15. augusts 20:04
Latviešu gardākais ēdiens - otrs latvietis. Ko var ņemties par pāris neuzmanības kļūdām, šeit nav skola!
Varbūt šie gudrinieki var uzrakstīt komentārus par tēmu, jeb māk tikai citus bakstīt, bet gatavot neko paši nav iemācījušies, nedz arī ir pievienojuši kādu recepti.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize