Vistas tortilja jeb chicken wrap

5 1

Sastāvdaļas

  • 700 g vistas filejas
  • 6-8 tortiljas
  • 1 svaigs gurķis
  • 3 sarkanie sīpoli
  • 1 ķīnas kāposts
  • 4 tomāti
  • Vistas ēdienu garšvielas
  • Eļļa
  • Milti
  • Majonēze

Pagatavošana

40 min.
  1. Nepieciešamās sastāvdaļas (+ milti un garšvielas).
     Nepieciešamās sastāvdaļas (+ milti un garšvielas).
  2. Sagriež sastāvdaļas līdzīgi vai pēc izvēles.
     Sagriež sastāvdaļas līdzīgi vai pēc izvēles.
  3. Vistas filejas gabaliņus sajauc ar garšvielām un apviļā miltos.
     Vistas filejas gabaliņus sajauc ar garšvielām un apviļā mil...
  4. Liek vistas filejas gabaliņus sakarsētā eļļā un cepj līdz brūni.
     Liek vistas filejas gabaliņus sakarsētā eļļā un cepj līdz b...
  5. Lai gaļa nebūtu tik taukaina, var nosusināt to virtuves dvielī.
     Lai gaļa nebūtu tik taukaina, var nosusināt to virtuves dvi...
  6. Tortiliju nedaudz uzsildam uz pannas. Liekam sastāvdaļas vēlamajā secībā un bagātīgi pievienojam arī majonēzi (vai mērci pēc izvēles). Sastāvdaļas var likt tortilijai gandrīz pa vidu, lai vieglāk to satīt.
     Tortiliju nedaudz uzsildam uz pannas. Liekam sastāvdaļas vē...
  7. Tortiljas aiztin un atstāj uz kādu stundu, lai ievelkās. Bet var arī ēst uzreiz.

    Lai labi garšo!
    Tortiljas aiztin un atstāj uz kādu stundu, lai ievelkās. Bet...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Profila foto
Inga Ceriņa 1. maijs 19:58
Ļoti patīk, ka recepte ir parādīt uzskatāmi un ļoti akurāts sniegums! Paldies! Tas iedvesmo!
Sabina Dranova 12. februāris 12:09
Dzintars Skarbovskis
Ak šausmas, cilvēks pievienoja arī angļu nosaukumu...viss, katastrofa. Kaitina tādi, kad vienmēr lien ar tādiem komentāriem. Neviens nedraud jūsu mīļajai valodai, mēs dzīvojam globalizācijas laikā, nu jau laiks pierast. Pie tam rakstīts angliski, kas ir starptautiska valoda
Dzintars Skarbovskis 2017. gada 29. novembris 18:05
Vai tiešām angliskais nosaukums virsrakstā sniedz kādu papildinformāciju, bez kuras nevarētu iztikt? Rodas sajūta, ka Liene Z. uzskata, ka latvietis vairs neprot savu dzimti valodu. Bet nepraša šoreiz ir viņa. Skumji par šādiem kārklangļiem...
Runājot par recepti, vistas gaļas vārīšana eļļā ir pats neveselīgākais tās pagatavošanas veids. Labāk vistas krūtiņu ir tvaicēt vai izcept cepeškrāsnī bez taukvielām, apslakot ar citrona sulu, sojas mērci un pievienojot garšvielas pēc savām vēlmēm (iesaku iztikt bez sāls).
Lai ēdiens būtu veselīgāks, iesaku izvēlēties pilngraudu tortilju.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni