Klasiskie ūdens klinģeri

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

15 porcijas
  • 1 glāze/s remdena ūdens
  • 1 tējk. sāls
  • 1 paciņa sausā rauga
  • 400-500 g miltu - skatās pēc vajadzības
  • Ola apsmērēšanai
  • Ūdens vārīšānai

Pagatavošana

180 min.
  1. Sagatavo visas sastāvdaļas.
    Sagatavo visas sastāvdaļas.
  2. Saliek visu bļodā un mīca, kamēr mīkla ir viendabīga un nelīp.
  3. Sadala mīklu vienādos gabaliņos un izveido klinģerīšus. Atstāj uzrūgt.
    Sadala mīklu vienādos gabaliņos un izveido klinģerīšus. Atst...
  4. Uzvāra katlā ūdeni ar nelielu daudzumu sāls. Tur liek iekšā klinģerus un apvāra verdošā ūdenī.
    Uzvāra katlā ūdeni ar nelielu daudzumu sāls. Tur liek iekšā...
  5. Tad liek uz plāts, apsmērē ar olu un apbārsta ar ķimenēm. Ja grib, var arī ķimenes mīcīt iekšā mīklā.
    Tad liek uz plāts, apsmērē ar olu un apbārsta ar ķimenēm. Ja...
  6. Cep 10-15 min. vidējā temperatūrā. Garšīgi ēst ar sviestu.

    Lai labi garšo!
    Cep 10-15 min. vidējā temperatūrā. Garšīgi ēst ar sviestu....
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

īpaši stulbs 2013. gada 11. marts 15:53
Ko nozīmē vidēja temperatūra?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize