Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Baltās šokolādes&ogu pudiņš

2011. gada 2. marts
Foto: Ieva Vītoliņa
Pagatavošana
30 min
1. Šo pudinu var pagatavot gan mikroviļņu krāsnī gan parastajā krāsnī.
2. Mikroviļņu krāsnī
3. Viegli ieziest ar sviestu vienlitrīgu vai 20cm lielu, mikroviļņu krāsnī liekamu trauku. Sakuļ kopā sviestu, cukuru, olu, sodu,pienu un miltus. Sakuļ ar elektrisko maisitāju 2-3minūtes vai kamēr viegls un gaisīgs.
4. Viegli iejauc šokolādi un lielāko daļu ogu. Lej traukā un ieliek mikroviļņu krasnī uz augstākā režīma 10-12 minūes, kamēr ciets un sauss augšpusē.
5. Atstāt uz 5 min un tad dekorēt ar pūdercukuru un atlikušajām ogām.
6. Cepeškrāsnī
7. Darbības un sastāvdaļas neatšķiras.
8. Liek krāsnī uz 180grādiem kamēr gatavs.
9. Nebūs tik gaisīgs kā pudiņš, bet vairāk atgādinās gaisīgu, sulīgu kēksu
Uz augšu