Franču „boulabaise” zivju zupa

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Paprika 0.050 (kg)
  • Ķiploki 0.002
  • Šalotes sīpoli 0.015
  • Tomāti savā sulā 0.120
  • Zivju buljons 1.porcija
  • Lasis 0.025
  • Sviesta zivs 0.025
  • Tuncis 0.025
  • Ēdamgliemenes 0.025
  • Zivju mērce 0.012
  • Saldā čilli mērce 0.008
  • Franču maize 0.050
  • Aijoli majonēzē 0.050
  • Zaļumu sviests 0.050

Pagatavošana

25 min.
  1. Lejam katlā zivju buljonu, pievienojam garšvielas, tomātu pastu un saldo čilli mērci. Pievienojam laša, sviesta zivs, tunča gabaliņus, ēdamgliemenes un uzvāram līdz pirmajam burbulim, pielejam nedaudz zivs mērces. Pasniedzot pievienojam tomātu filejas. Pasniedz ar saceptu franču maizi ar zaļumu sviestu un aijoli mērci.

Komentāri

Maija 2011. gada 2. februāris 16:15
Portāla programmā arī nesmuka kļūda. Es izvēlos 5 vērtējumu, bet pieskaita kā 1. To source var redzēt. Nu neglīti. Nevar labas receptes atbilstoši novērtēt.
Maija 2011. gada 2. februāris 16:12
Ļoti greznas un smalkas receptītes. Tik ļoti smalkam restorānam, ja grib reklamēties un publicēt savas receptes arī uzrakstītajam tekstam būtu jābūt atbilstošajā kvalitātē uzrakstītam. Šefpavāram jau pietiek arī ar šadu latviešu valodas līmeni, bet vai nu nav neviens kas to tekstu varētu kārtīgi, bez kļūdām un skaidri saprotami uzrakstīt. Jo šādus tekstus lasot var padomāt, ka ēdienus arī gatavo neuzmanīgi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas