Marinētas cūkgaļas ribiņas

4 1
Marinētas cūkgaļas ribiņas
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Grila ēdienu
Garšām bagātas, sulīgas un ar kraukšķīgu virskārtiņu - Tavas teju ideālās vakariņas. Vienkārši un ideāli.

Sastāvdaļas

  • 3 kg cūkgaļas ribiņu
  • 2 glāze/s brūnā cukura
  • 120 ml Worchester mērces
  • 120 ml sojas mērces
  • 100 ml brūnā ruma
  • 2 ēd. k. tomātu mērces
  • 2 ēd. k. sinepju mērces
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 2 ēd. k. čili mērces

Pagatavošana

660 min.
  1. Visas sastāvdaļas sajauc kopā un iejauc tajā ribiņas, kārtīgi, lai tās vienmērīgi iejauktas marinādē. Marinē vēsumā vismaz 10 stundas. Ribiņas sagriež pēc vēlmēm, var arī neatdalīt, to var izdarīt, kad izceptas.
  2. Cep cepeškrāsni 180-200 grādos stundu vai grilē.

    Lai labi garšo!
    Cep cepeškrāsni 180-200 grādos stundu vai grilē.   

Lai l...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Vilnis Salzemnieks 24. marts 19:30
Piedodiet, bet tā ir kaut kāda ļoti un par daudz pārspīlēta recepte. Ja tev ir kvalitatīva un svaiga gaļa nav izprotama vēlme gāzt klāt pārspīlētu daudzumu garšvielu. Ļoti kaitina pēdējos 10 gados panesusies savdabīgā ''mode'' visas receptes piebāzt ar čilli.
Nu un šajā receptē diletantisku pieskaņu piešķir tas ka ''piesperts'' klāt viss kam nav bijis slinkums atcerēties. Būtībā tā ir tikai tāda produktu izšķiešana. Par diletantismu liecina kaut vai brūnā cukura pievienošana. Cepjot it sevišķi ja uz grila ir galīgi pie D!rsas kāds tur cukurs klāt jo tas vienalga izkūst un sadeg bet atšķirīgas garšas kvalitātes tiem nav. Labāk jau medus būtu likts tam ir savdabīgs aromāts un garša. Esmu pret tik daudzu garšvielu lietošanai aiz loģiska apsvēruma kas radies no pieredzes. Agresīvākās un asākās garšvielas nomāc pārējās tā ka zūd to pievienošanas jēga. Un čillī ienaidnieks esmu tādēļ ka ja tev tas mutē tiks kādas gan citas garšas vairs tu būsi spējīgs sajust? Pēc mutes izsvilināšanas ar čillī pat nelielos daudzumos cilvēks lielāko ties nav spējīgs pat smaržas izšķirt kur nu vēl garšu. Tātad, nepārspīlējiet ar garšvielām un būsiet ieguvēji.
Kristiāna Sproģe 2014. gada 10. jūnijs 14:51
Ļoti interesanti un gardi.Iemarinēju un cepu uz grila.Paldies par recepti.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni