Borščs

4 1

Sastāvdaļas

  • Cauraugusi cūkgaļa - 1 kg
  • Maza kāpostgalviņa
  • 2 burkāni
  • 8 kartupeļi
  • Tomāti savā sulā- 1 bundžiņa
  • 0.5 marinētas bietes - 0,5 l
  • Sīpols
  • Sāls, pipari, lauru lapa, citronskābe

Pagatavošana

127 min.
  1. Cūkgaļu vāra, liek klāt sīpolu (veselu), sarīvētus uz sakņu rīves burkānus, sāli, piparus, lauru lapu. Kad gaļa mīksta, liek klāt sašķērētus kāpostus, pēc 15 minūtēm - kubiņos sagrieztus kartupeļus. Kad zupa gandrīz gatava, pieliek klāt tomātus, bietes un citronskābi.

Komentāri

sukapimp. 2014. gada 10. marts 17:13
'bļe cik negaršīgi .
Elizabeth 2013. gada 26. janvāris 16:12
Loti garshiigi un viehli

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas