Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Slēgtais pīrāgs ar tunci

2010. gada 20. oktobris
Foto: Inese Šneidere
Var ēst gan siltu gan atdzesētu. Ļoti gards otrajā dienā.
Pagatavošana
60 min
1. Sakuļ olas, pievieno cepamo pulveri, sāli, majonēzi, krējumu, pievieno miltus, lai veidotos mīkla, kuras konsistence būtu kā ļoti biezam krējumam, lai to var liet.
2. Pildījumam: izvāra nelielu daudzumu rīsu, apcep sīpolu, šampinjonus, samaisa ar rīsiem, tunci, pievieno masai klāt jēlu olu, sāli, nedaudz majonēzi ~ 2 ēd. k.
3. Lej pusi no mīklas slēgtā, noņemamā tortes formā, citas nederēs, viducītī liek pildījumu, izlīdzina to, lai gar pašām maliņām tā nebūtu. Tad lej virsū otro mīklas pusi. Liek cepeškrāsnī, cep 200 grādos 45 - 50 min.

Labu apetīti!
Uz augšu