Alū vārīti vēži

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 kg vēži
  • 0.5 l alus
  • 5 ēdamk. cukura
  • 1 ēdamk. sāls
  • Dilles

Pagatavošana

15 min.
  1. Katlā uzvāra 2 litrus ūdeni, pievieno sāli, cukuru un dilles. Kad ūdens uzvārījies, pielej alu. Verdošā buljonā liek vēžus un vāra 6 min. Tad buljonu strauji atdzesē un pārlej vēžiem. Tur 24 h ledusskapī, lai ievelkas. Vēžus pasniedz ar sieru, alu un rupjmaizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas