Ananāsi ar karalisko garneļu pildījumu

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g jūras vēžu astīšu vai lielo garneļu
  • 150 g saldā krējuma
  • 125 g rīsu
  • 100 g zivju buljona
  • 100 g saldētu dārzeņu maisījuma
  • 2 ananāsi
  • 3 ēdamk. eļļas
  • 2 tējk. karija
  • ½ tējk. sāls
  • ¼ tējk. balto piparu
  • Estragons

Pagatavošana

35 min.
  1. Atkausē karaliskās garneles un saldētos dārzeņus. Dārzeņus apcep, pievieno kariju, sāli un piparus. Pievieno buljonu un vāra, līdz šķidrums iztvaikojis. Saputo krējumu, apkaisa ar sāli, pipariem un pievieno dārzeņiem. Izvāra rīsus. Ananāsus pārgriež gareniski uz pusēm. Mizas saglabā veselas. Pašu ananāsu sagriež mazos kubiņos un iemaisa rīsos. Atsevišķi apcep garneles. Ananāsu mizas pilda ar rīsiem un garnelēm, pārlej ar pagatavoto karija mērci un apkaisa ar estragonu. Pasniedz ar dažādu šķirņu salātu lapām.

Komentāri

Profila foto
Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs 2016. gada 22. jūlijs 12:17
Estragons ir garšaugs, kuru izmanto kulinārijā.

Papildus informācija: http://receptes.tvnet.lv/vardnica/garsvielas/estragons
Ong 2016. gada 18. jūlijs 13:57
Nepieliku sievishu sexa hormonu,.
Nepieliku arii zivs bulijonu jo veikalaa nebija.
Deelj brokoljiem sanaaca diezgan ruugts, man +/- garshoja, bet sieva un meita needa :(
Tatjana 2010. gada 19. oktobris 08:57
Garšīgi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni