Kartupeļi ar garnelēm kokospienā

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g garneļu
  • 6 kartupeļi
  • 1 ķiploka daiva
  • ½ čili
  • 1 cm ingvera saknes
  • ½ bundža kokos piena
  • 1 ēdamk. sezama sēklas
  • 1 ēdamk. saulespuķu eļļas
  • 1 tējk. ķimeņu
  • Ūdens

Pagatavošana

30 min.
  1. Nedaudz apcep sezama sēklas, līdz tās ir viegli zeltainas. Pievieno eļļu, smalki sakapātu čili, ķiploku, ķimenes un smalki sakapātu ingveru, visu apcep viegli zeltainu. Tad pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus, kokos pienu un maisot sautē, līdz kartupeļi gatavi. Lai saglabātu pietiekamu mērces daudzumu, var pievienot nedaudz karstu ūdeni. Kad kartupeļi gatavi, pievieno garneles un sautē 1 min.

Komentāri

Kristīne 2015. gada 15. aprīlis 19:52
Ja vēl kartupeļu vietā liktu kādas olu nūdelītes, tad būtu super recepte tievētājām. P.S. šoeiz nerunāju par jaunajiem kartupelīšiem :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni