Grilētas garneles

4 1

Sastāvdaļas

  • 800 g lielas, svaigas garneles bez galvām
  • 100 g sviesta
  • 80 g rīvmaizes
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 1 laims
  • Baziliks
  • Oregano
  • Timiāns
  • Kajennas pipari
  • Maltie pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Garneļu čaulas no apakšpuses atgriež vaļā un uzmanīgi noloba, atstājot veselas. Garneļu astes gareniski iegriež mugurpusē, izņem zarnas, noskalo un apslaka ar laima sulu. Ķiplokus nomizo un saspiež, pievieno sāli un apcep sviestā. Pagatavo garšaugu panējumu - samaisa rīvmaizi, sāli, piparus, garšaugus un kajennas piparus. Garneles iemērc ķiploku sviestā, tad apviļā garšaugu panējumā un tad ievieto atpakaļ čaulās. Čaulas un grila restītes apziež ar eļļu un 10 min grilē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas