Liellopu gaļa ar ananāsiem

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 kg liellopu gaļas
  • 100 ml gaišās sojas mērces
  • Ananass

Pagatavošana

80 min.
  1. Sagriež gaļu un ananāsu 1cm biezās šķēlītēs.
    Sagriež gaļu un ananāsu 1cm biezās šķēlītēs.
  2. Kārto gaļas šķēlītes ugunsdrošā traukā, katrai kārtai uzlejot virsū sojas mērci.
    Kārto gaļas šķēlītes ugunsdrošā traukā, katrai kārtai uzlejo...
  3. Pa virsu saliek ananāsu šķēles. Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 220 grādos 1 stundu.
    Pa virsu saliek ananāsu šķēles. Cep iepriekš sakarsētā cepeš...
  4. Gatavs! Ananāsus arī var ēst, bet var arī neēst. Man negaršo.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ligita 2014. gada 11. marts 21:49
Jau taisu 2x, jo ļoti garšo, ananāss arī pēc cepšanas jāēd kopā ar liellopa gaļu- ĻOTI garšīgi!!!
Liene 2013. gada 9. oktobris 12:15
paldies. Ļoti, ļoti garšo!
mosinja 2011. gada 30. aprīlis 15:45
Man patika, es tik to gaļu vēl pirms sojas mērces uzliešanas, apkaisīju ar gaļas kopējo garšvielu. Manam vīram garšo tāds čut čut pikantāks gabaliņš. Kopsummā sanāca pa pirmo. Ananāsu nepagaršoju.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni