Ātrās kabaču karbonādes

3 1
Ātrās kabaču karbonādes
Foto: Depositphotos
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 vidēji liels kabacis
  • 5 olas
  • Milti (tad jau manīsiet)
  • Eļļa cepšanai
  • Garšvielas (vegeta)

Pagatavošana

17 min.
  1. Nomizo kabaci (ja miza cieta), sagriež vidēji plānās. Šķēlītēs, var arī netīrīt no sēklām, ja nav lielas.
  2. Vienā šķīvītī ieber miltus. Otrā šķīvītī sagatavo olas (sakuļ, pievieno garšvielas).
  3. Kabaču šķēli apviļā miltos, izmērcē olās un liek uz sakarsētas pannas cepties.
  4. Apcep no abām pusēm brūnu.
  5. Var likt uz graudu maizes vai baltmaizes šķēles un notiesāt. Var arī nelikt un notiesāt tāpat pievienojot piedevas (kartupeļi, rīsi utt.)
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

kasijs 2016. gada 16. septembris 23:04
perfekti - vēla vakara uzkodiņa!
Līga 2016. gada 8. augusts 17:59
Kabacim pa virsu var vēl likt žāvētu gaļiņu, tomāta šķēli plānu un sieru pa virsu!!!!! Mēli var norīt...
kristīne 2012. gada 2. septembris 11:58
miltu vietā var būt arī rīvmaize...sanāk neatvairāmi....bērnības garša :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni