Gardā baraviku zupa

4 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • Baravikas
  • 4 -5 kartupeļi
  • 2 -3 burkāni
  • 2 sīpoli
  • Universālas garšvielas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež baravikas, kartupeļus, burkānus, sasmalcina sīpolu.
    Sagriež baravikas, kartupeļus, burkānus, sasmalcina sīpolu.
  2. Uz pannas apcep sīpolus.
    Uz pannas apcep sīpolus.
  3. Katlā liek vārīties kartupeļus,pievieno sāli.
    Katlā liek vārīties kartupeļus,pievieno sāli.
  4. Apceptiem sīpoliem pievieno sagrieztas baravikas, pievieno garšvielas.
    Apceptiem sīpoliem pievieno sagrieztas baravikas, pievieno g...
  5. Kad baravikas ar sīpoliem apceptas, liek vārīties katlā kopā ar kartupeļiem, pievieno burkānus. Ja vēlas zupu biezāku, var pievienot sasaldētus dārzeņus.
    Kad baravikas ar sīpoliem apceptas, liek vārīties katlā kopā...
  6. Kad kartupeļi izvārījušies, ļauj tai nedaudz nostāvēties un zupa gatava.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Inga 2015. gada 11. septembris 17:46
Varētu jau izvārīt baraviku zupu, bet kur tās lai ņem?
Ruta Meldere 2015. gada 11. septembris 08:51
Klāt vajag 2 karotes miltu apceptus 1 karotē sviesta. Kāds teiks, ka tā var arī no cirvja kāta zupu izvārīt. Var jau arī!
ES 2014. gada 26. augusts 12:33
Es baravikām švames neņemu nost. WTF kāpēc tas jādara. Gailenēm arī plēšat nost lapiņas. Ir bekas kurām švame jāņem nost, bet ne baravikām - var ēst visu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas