Cepts vilkzivs steiks

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400 g vilkzivs steiku
  • 1 citrons
  • 2 ēdamk. tomātu mērces
  • 2 ēdamk. etiķa
  • 1 /2 tējk. cukura
  • 1 /2 tējk. Worcesteras mērces
  • 1 /2 tējk. augu eļļas
  • 1 /4 tējk. piparu
  • 1 /8 tējk. paprikas pulvera
  • Dilles

Pagatavošana

20 min.
  1. Vilkzivs steikus noskalo un nosusina. Sajauc tomātu mērci, etiķi, cukuru, sasmalcinātas dilles, papriku, piparus, Worcesteras mērci un augu eļļu. Ar augu eļļu iesmērētā pannā liek steikus un aplej tos no vienas puses ar pusi no pagatavotā maisījuma. Steikus cep 4-5 min., tad apgriež uz otru pusi un aplej ar atlikušo maisījuma daļu. Cep vēl 5 min., līdz zivi var viegli caurdurt ar dakšiņu. Zivs steikus dekorē ar citrona šķēlītēm un sasmalcinātām dillēm.

Komentāri

Brat2 2010. gada 27. oktobris 18:06
Labāk izdodas ja pamarinē iepriekšminētā marinādē apm. 1stundu un pirms cepšanas panē rīvmaizē, tā kārtīgi !

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni