Biskvīta zemeņu torte

4 1

Sastāvdaļas

  • Biskvītam:
  • 4 olas
  • 200 g cukura
  • 1 ēd. k. vaniļas cukura
  • 4 ēd. k. silta ūdens
  • 200 g miltu
  • 2 tējk. cepampulvera
  • Pildījumam:
  • Zemenes
  • 500 g skābā krējuma
  • 150 g pūdercukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 1 paciņa želatīna

Pagatavošana

70 min.
  1. Olas ar siltu ūdeni (gandrīz karstu) un cukuru uzputo ļoti gaišās putās. Iemaisa vaniļas cukuru.
  2. Uzsijā miltus ar cepampulveri un pakāpeniski iecilā mīklā.
    Uzsijā miltus ar cepampulveri un pakāpeniski iecilā mīklā.
  3. Mīklu pilda ietaukotā veidnē (ietauko tikai pamatni un izkaisa ar miltiem).
  4. Cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 25 minūtes.
  5. Kad biskvīts gatavs, pārgriež to divās daļās.
    Kad biskvīts gatavs, pārgriež to divās daļās.
  6. Kamēr biskvīts dziest, skābo krējumu sajauc ar vaniļas cukuru un pūdercukuru.
    Kamēr biskvīts dziest, skābo krējumu sajauc ar vaniļas cukur...
  7. Uzbriedina želatīnu. Izkausē ūdens peldē un pievieno krējuma maisījumam.
  8. Liek ledusskapī nedaudz atdzist, lai var vieglāk uzsmērēt.
  9. Tikmēr zemenēm noņem kātiņus un sagriež gabaliņos. Lielākās zemenes atstāj dekorēšanai.
    Tikmēr zemenēm noņem kātiņus un sagriež gabaliņos. Lielākās...
  10. Uz pirmās biskvīta daļas uzziež nedaudz krējuma maisījuma. Pārklāj blīvi ar zemenēm. Pārziež atkal ar krējuma masu.
  11. Liek pa virsu otru biskvīta daļu. To un tās sānus pārziež ar atlikušo krējuma masu un dekorē ar zemenēm.
  12. Patur visu kūku vēl ledusskapī, lai sastingst.
  13. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Profila foto
Sandra Tempelmane 2016. gada 9. oktobris 10:23
garšīgi
kjhkjhs 2016. gada 23. jūnijs 10:50
negaršīgi
laura 2015. gada 27. novembris 13:55
super recepte !

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize