Kabaču lečo

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 2.5 kg kabaču
  • 1 kg paprikas (vēlams krāsaina)
  • 250 g etiķa
  • 250 g cukura
  • 250 g eļļas
  • 1 ēd. k. sāls
  • 1 burciņa tomātu mērces (Spilvas ar vistas kājinu)

Pagatavošana

60 min.
  1. Kabačus un papriku sagriež kubiņos 1X1 cm un liek lielā katlā.
  2. Pievieno visas pārējās sastāvdaļas un, ik pa brīdim apmaisot, liek vārīties.
  3. Kad kabaci tik pat kā mīksti, visu karstu pilda buciņās. Aizvāko.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

velga 2016. gada 4. augusts 10:15
gardi gan.
Rihards 2015. gada 6. augusts 18:01
Recepte vnk. supperīga , cienāju radus, draugus kaimiņus , visi saka cool ! Kaut ko tādu gatavoju pirmo reizi mūžā , bet rezultāats 100% perfekts , iesaku visiem :)
Kristīne 2014. gada 6. septembris 21:11
Labākā recepte tiem kas neēd kabačus. Garššīgākus kabačus neesmu ēdusi. Taisu 4. gadu. Paldies autoram :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi