Jūras velšu maltīte afrikāņu gaumē

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400 g jūras velna
  • 400 g laša filejas
  • 12 tīģergarneles
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Pipari
  • Karija mērcei
  • 500 g saldā krējuma
  • 200 g vistas gaļas buljona
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamk. karija
  • 2 ēdamk. kurkuma
  • 2 ēdamk. sviesta
  • 1 ēdamk. mango ievārījuma
  • 1 mango
  • 1 banāns
  • Rīsi
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizo un sakapā sīpolu. Sviestā apcep kariju un kurkumu, pievieno sīpolu, buljonu un krējumu. Vāra 10 min. Mērci izsijā un pieliek mango ievārījumu, pievieno sāli un piparus. Zivis sagriež gabaliņos. Katlā sakarsētā eļļā cep zivi un tīģergarneles, pievieno sāli, piparus un pārlej ar mērci. Uzvāra rīsus. Nomizo, sagriež gabaliņos banānus un mango. Jūras veltes pasniedz ar rīsiem un dekorē ar augļiem.

Komentāri

andrejs 2010. gada 28. novembris 13:35
es domaaju ka tas nav garssiigi !!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni